Painopeittojen historia juontaa juurensa mielenterveystyön parista. Painon rauhoittava vaikutus hermostoon huomattiin hoitolaitoksissa ja myöhemmin sen käyttö esimerkiksi autismin parissa yleistyi. Tällöin peitot yleensä ommeltiin käsin lapsilleen helpotusta hakevien perheenjäsenten toimesta, käyttäen apuna milloinkin saatavilla olevia materiaaleja. Näiden materiaalien käytön ongelmana on yleisesti ollut niiden säilyvyys, pesun vaikeus, sekä pintamateriaalin rikkoutuminen niiden vaikutuksesta. Paino on myös helposti jakautunut epätasaisesti, mikä vähentää peiton tehoa. Ratkaisuna tähän painopeittoja on lähdetty ajan saatossa kehittämään ja etsimään kestävämpiä ja laadukkaampia materiaaleja, jotka kestävät elämää ja huoltoa.

Somrestin Uni-painopeitot valmistetaan käsityönä Ylivieskassa ja ovat täysin kotimaisia. Taskuissa painoina käytetään turvallista, hygieenistä ja haitta-aineetonta MediGrane-rPET elintarvikeraetta. Se on pitkäikäistä ja helppo pitää puhtaana, mikä lisää tuotteen käyttöikää huimasti. Peiton jokaisen taskun rakeet punnitaan erikseen, jotta saadaan varmasti aikaan tasapainoinen ja korkealaatuinen lopputuote. Somrestin Uni-painopeitto on konepestävä, mikä helpottaa sen puhtaanapitoa, lisää käyttömukavuutta sekä pidentää tuotteen elinikää.

Mihin peiton teho siis perustuu? Painopeitossa koko peitto jaettu pieniin taskuihin, jotka on täytetty tasaisesti MediGrane-rPET elintarvikerakeella.

Peittoa käyttäessä paino:

rauhoittaa psyykkisesti ja fyysisesti

vähentää pyörimistä ja heräilyä

parantaa unen laatua

helpottaa nukahtamista

luo turvallisuuden tunnetta

Peittoja löytyy eri painoisia ja yleinen suositus onkin, että sen paino olisi noin 10% käyttäjän painosta. Tässä on kuitenkin hyvin paljon yksilöllisiä eroja ja oikean painoisen peiton itsellensä löytää parhaiten vain testaamalla. Somrestilta voit tilata esittelyn suoraan kotiisi ja päästä testaamaan itsellesi sopivan peiton optimaalisesti omassa nukkumisympäristössäsi. 

Slide 1
Kuva ei saatavilla
Somrest Oy

Somrest Oy on ihmisten hyvään uneen panostava 100% suomalainen yritys.

Kuva ei saatavilla
Tuotteet

Meiltä löydät kaikki hyvään uneen tarvitsemasi makuuhuoneen tuotteet

Kuva ei saatavilla
Hyvä uni -blogi

Haluamme, että nukut hyvin! Tutustu Hyvä uni -blogiin.

Kuva ei saatavilla
Yhteystiedot

050 505 7930
(arkisin klo 10–16)
info@somrest.fi

Kuva ei saatavilla
Somrest Oy

Somrest Oy on ihmisten hyvään uneen panostava 100% suomalainen yritys.

Kuva ei saatavilla
Tuotteet

Meiltä löydät kaikki Hyvää Uneen
tarvitsemasi makuuhuoneen tuotteet

Kuva ei saatavilla
Hyvän unen opas

Haluamme, että nukut hyvin! Tutustu ilmaiseen Hyvän unen oppaaseen.

Kuva ei saatavilla
Yhteystiedot

050 505 7930 (ark. 10–16)
info@somrest.fi

Sivujen suunnittelu WebGarden Oy

© Somrest Oy 2018  •  Olemme Facebookissa  •  Tietoa evästeistä